Innamestop per 1 november

Innamestop per 1 november
De winkel hangt vol met prachtige kleding van topmerken als Escada, Missoni, Max Mara, Red Valentino, Natan, By Malene Birger, River Woods, Marc Cain, Caroline Biss enz. Met zorg gekozen en behandeld door de eerste eigenaar die haar items een 2e leven gunt. We nemen vanaf 1 november geen items meer in voor het najaar en winter.

2ndCHIC is nu een maand open. We hadden niet tevredener kunnen zijn. Een grandioze opening met veel bezoekers, gevolgd door een drukke maand met veel enthousiaste kopers en inbrengers. De reacties die we krijgen op het nieuwe uiterlijk van de winkel zijn hartverwarmend; heel veel dank hiervoor.

Waarom nieuwe items kopen als er al zoveel moois is?
Inmiddels hangt de winkel helemaal vol met prachtige kleding van topmerken als Escada, Missoni, Max Mara, Red Valentino, Natan, By Malene Birger, River Woods, Marc Cain, Caroline Biss enz. Met zorg gekozen en behandeld door de eerste eigenaar die haar items een 2e leven gunt. Niet kunnen slagen voor een fijne winterjas in de stad, je rot geschrokken van de prijzen, of op zoek naar een mooi blazer voor op je rokje, een lekker lang vest om in weg te dromen, of wil je nu eindelijk die spijkerbroek van 7 For All Mankind; we hebben het allemaal. Kom snel langs om een prachtig item te scoren voor een vriendelijke prijs.

These boots are made for walking
Ook prachtig: het aanbod van laarzen en schoenen. Wat dacht je van laarzen van Prada, Dior, Chloé of Tods? Of schoenen van Chanel, Sergio Rossi of Gucci? Natuurlijk hebben we ook meer gangbare merken: loafers, wedges, pumps of enkellaarsjes en laarzen van maat 36 tot en maat 41.

Innamestop per 1 november
De winkel en ons magazijntje hangen helemaal vol. We nemen daarom geen items meer in voor het najaar en winter.

Retouren ophalen
We vragen je om niet ingenomen artikelen zo snel mogelijk op te halen. Mogen je retouren naar de kledingbank stuur ons dan een e-mail vóór 12 november a.s.

Onze voorwaarden zijn gewijzigd; 50% van de opbrengst is voor jou
Je hebt het misschien al opgemerkt; wij zijn behoorlijk kritisch op de inbreng. Lang niet alles haalt de winkelrekken. Wat in de winkel hangt zijn mooie merken, items met geen tot weinig gebruikssporen, draagbaar en actueel voor heel schappelijke prijzen. Van die prijzen is voortaan 50% voor de inbrengster (dat was voorheen 40%). Lees hier na wat onze voorwaarden precies zijn.

Like ons op Facebook
Enthousiast over onze winkel? Like ons op Facebook dan blijf je op de hoogte van ons aanbod en nieuwtjes.