Over ons

martinenelwinkel

Nel

Ik ben Nel, 3 dagen per week werkzaam in de IT op het hoofdkantoor van een groot bedrijf, getrouwd en moeder van een zoon van 20 en een dochter van 16. Ik woon met mijn gezin in het Witte Dorp in Eindhoven, op loopafstand van de winkel.

Vroeger kon ik alles dragen, maar naarmate ik ouder word hecht ik meer aan kwaliteit en pasvorm. Als ik een jasje draag van een mooie stof of een jurkje met coupenaden op strategische plekken, voel ik me mooier en zelfverzekerder. Ik ben blij met mijn zwarte kokerrok van Gucci, mijn leren bikerjack van Arma, mijn broek van Red Valentino, mijn enkellaarsjes van Ralph Lauren, mijn mouwloze jurkje van Luisa Cerano en mijn zwart buideltasje van See by Chloé. Alles pre-owned en pre-loved. In onberispelijke staat en gekocht voor een fractie van de nieuwprijs. Het euforische gevoel als je een topstuk hebt gescoord voor weinig -van luxury fashion for less- dat wil ik graag aan meer vrouwen meegeven.

Martine

Al jaren struin ik 2e hands winkels in merkkleding af. Volgens mijn vriendinnen heb ik een oog voor de mooiste items. Voor wie goed kijkt zijn er zoveel toonaangevende merken te vinden voor vriendelijke prijzen.

Sinds een aantal jaar koester ik de droom om mijn eigen bedrijf te starten. Nu onze zoon de deur uit is, is het eindelijk zover. Mijn oog voor mooie mode en mijn ervaring in de retailbranche komen samen in 2ndCHIC.

Iedereen kent het wel: je hebt iets fantastisch gekocht en na een paar maanden merk je dat het nooit draagt. Het is toch niet helemaal je stijl, of het zit niet meer lekker. Je aankoop blijft in de kast hangen. Ik hoop dat vrouwen in de regio Eindhoven steeds vaker de weg naar onze winkel weten te vinden waar wij er alles aan doen om hun weinig gedragen stukken te verkopen. En natuurlijk óók dat steeds meer vrouwen de weg naar onze winkel weten te vinden om die mooie spullen opnieuw te koesteren.