Over ons

Vicky

Ik ben Vicky, gehuwd 4 zonen en 1 dochter.

Mijn man heeft altijd in de kleding gewerkt en nadat Yvonne bij mijn man ging solliciteren omdat 2ndCHIC Eindhoven ter overname was is mijn interesse gewekt. Want waarom zouden wij 2ndCHIC niet overnemen met Yvonne als enorme aanwinst en dit geweldige concept doorzetten.
Ik ben gaan kijken en er was direct enthousiasme vanuit mijn kant.

Samen met Nel en Martine de vorige eigenaren is de overname vlotjes verlopen en gingen Yvonne en ik aan een nieuwe start beginnen. 1 November 2020 ben ik gestart als nieuwe eigenaar in 2ndCHIC samen met Yvonne.
Al snel raakten we vertrouwd aan elkaar en hebben we al vele hilarische dingen meegemaakt.
Wat begon als een uit de hand gelopen hobby kleding een tweede leven geven… werden we gecontacteerd door Simone uit Veldhoven en kon ik 16 juni 2021 2ndCHIC Veldhoven openen. Wederom een overname van een reeds bestaande winkel destijds “Moontje”. Ook daar was er direct een klik met Simone. En Simone helpt ons nog altijd in geval van nood en ook gewoon omdat ze het toch ook wel heel leuk blijft vinden.

Wat ik vooral leuk vind aan dit concept is dat de mensen hun kleding in komen brengen en soms gaat dit gepaard met toch wel wat gevoelens of het is te klein geworden, of het is met een speciale gelegenheid gedragen. Veel kledingstukken hebben een verhaal.
Op het moment dat er dan een nieuwe eigenaar naar buiten loopt met dit pre-owned artikel gaat het wederom een nieuw verhaal tegemoet.
En kunnen we bijdrage aan het veranderen van de huidige wegwerpcultuur.

Groetjes,
Vicky

Yvonne

Ik ben Yvonne, gehuwd en moeder van 2 zonen.

Voordat ik bij 2ndCHIC kwam werken heb ik een baan gehad in de zorg op afdeling oogheelkunde wat ik met veel toewijding gedaan heb. Sinds enkele jaren werk ik met veel plezier in de winkel. Het contact met klanten die blij worden van een mooi kledingstuk geeft een extra boost. Ons leuke team maakt het compleet.

Groetjes,
Yvonne

Annelies

Ik ben Annelies en werk sinds juni 2021 met heel veel plezier bij 2ndChic in Veldhoven.

Heb jarenlang bij een tandtechnisch laboratorium en tandartsenpraktijk gewerkt. Na verkoop van deze praktijken kwam ik thuis te zitten en dat bleek niet voor mij te zijn weggelegd. Via mijn vriendin Yvonne kwam ik in contact met 2ndChic en na een dagje meekijken ben ik niet meer weggegaan. Ik werk hier met veel plezier en haal ontzettend veel voldoening uit het contact en adviseren van klanten, met leuke bijkomstigheid, dat bezig zijn met kleding mijn passie is.

Groetjes,
Annelies

Wilma

Mijn naam is Wilma van Hout, ik woon in Middelbeers samen met Mart en drie bijna volwassen dochters.

Sinds oktober 2021 ben ik lid van het gezellige 2ndCHIC team.
Mode heeft al langer mijn interesse. Ik probeer vaak kwaliteitsartikelen van betere merken te kopen die mooi blijven na het wassen, een betere pasvorm hebben en waar ik vooral blij van word.
Door mijn dochter, die zich voor een werkstuk verdiept heeft in fast fashion, ben ik op het spoor gezet om ook eens te kijken naar tweedehands kleding.
Mijn interesse voor tweedehands meubels en woonaccessoires heb ik van huis uit al meegekregen, dus ik was al vaak in kringloopwinkels te vinden.
Daar vond ik alleen niet de kwaliteit die ik zocht op kledinggebied. Tot ik eens binnenliep bij 2ndCHIC, hier hangen wel mooie, nog bruikbare items van goede merken.
En wat bleek, ze hadden nog een vacature ook! Nu kan ik jullie helpen bij het vinden van dat ene kledingstuk waar je wel nog jaren plezier van gaat hebben.
Ik hoop jullie snel te zien bij ons in de winkel.

Groetjes,
Wilma

martinenelwinkel

Nel en Martine, vorige eigenaren 2ndCHIC Eindhoven tot 31 oktober 2020